Mijn dag

Must Try

Mijn

routine begint vroeg in de ochtend. Mijn alarmsysteem gaat af en ook ik lig daar nog eens 5 minuten. Dan gaat mijn 2e alarmsysteem af en stap ik uit. Ik kijk op mijn telefoon naar berichten om te zien of er iets bijzonders in de wereld is gebeurd. Dan ga ik zowel naar de badkamer als naar de douche. Ik kleed me aan, doe mijn make-up en ga naar beneden. Daarna pak ik een mok koffie en maak ik het ochtendmaal. Ik scrol nog even over het web en ga dan mijn tanden kammen. Ik neem de auto's en de vrachtwagen mee en ze werken waarschijnlijk ook.

Door de grijze passages

Op de werkvloer loop ik door de lange saaie passages. Daarna valt me ​​iets op. Op kantoor kan alles een beetje beter. De gangen zijn saai met lelijke intense lichten. Als voorbeeld ging ik naar besled.nl om LED lampen te bekijken. Hier vond ik geweldige designlampen die goed in de gangen passen. Ik ging ervan uit dat de gangen ook van een mooie schaduw kunnen worden voorzien in tegenstelling tot grijs. Dus daar begon ik ook aan te werken.

Naar het werk

Ik begon met collega's de muren opnieuw te schilderen, dit werk was snel gedaan omdat we genoeg collega's hadden die het niet erg vonden om te helpen om het een beetje extra leuk te maken. Daarna ben ik met een extra team op internet gaan kijken naar die LED lampjes. Zo ontstonden er verschillende meningen. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op kantoor, dus hebben we ze meteen gewist. Er gedroegen zich echter lampen die mooi aan het muuroppervlak konden hangen. Ze passen ook mooi bij de gloednieuwe muren. Dus we zijn er meteen mee aan de slag gegaan. Dit was allemaal heel eenvoudig met de geautomatiseerde site. Betaal eenvoudig met suggestie, paypal of creditcard en je bent klaar. Wacht dan gewoon op de levering. Die, volgens de site, ook binnenkort zal arriveren.

Fantasierijk zijn

Na deze taken ging ik terug naar huis. Het was een effectieve dag. Ik had de meeste kans om te reinigen, het was een puinhoop en ik moest me nog steeds wassen. Toen alles klaar was, bezocht ik wat ik zeker voor het avondeten zou maken. Ik had niet veel meer in mijn koelkast. Om ervoor te zorgen dat dat de volgende dag boodschappen was. Momenteel moest ik gewoon fantasierijk zijn met wat ik had. Ik had een beetje veel meer kip en pasta. Ik dacht dat ik dat zeker zou maken en mijn eigen rode pesto zou maken en het moet ook goed zijn.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img