Verschillende soorten hengelmagneten die u kunnen helpen

Must Try

Sommige mensen vissen graag in hun vrije tijd. Er zijn veel verschillende plaatsen waar u kunt vissen en er zijn ook verschillende manieren waarop u kunt vissen. U kunt kiezen uit verschillende soorten hengels en ook tal van andere hulpmiddelen die u kunnen helpen bij het vissen. Je hebt ook hengelmagneten waarmee je geweldige vissen kunt vangen.

Soorten hengelmagneten

Er is geen enkele hengelmagneet die het meest geschikt is om te gebruiken tijdens het vissen. In de loop der jaren is er een groeiend aantal hengelmagneten op de markt gekomen. Een magneet die je gebruikt tijdens het vissen kan variëren in trekkracht, afmeting, N-krachten en een aantal andere punten. Als beginnende visser kan dit erg ingewikkeld zijn. Als je uit deze magneten kiest, heb je veel verschillende keuzes, dus het kan een uitdaging zijn om een ​​keuze te maken.

Gebruik maken van een neodymium of een ferriet

Als je de meeste kans hebt om te kijken welke vismagneet voor jou het meest geschikt is, is het belangrijk om eerst de verschillende soorten hengelmagneten met elkaar te vergelijken. De ferrietmagneten worden ook wel koelkastmagneten genoemd. In vergelijking met neodymiummagneten zijn deze magneten erg zwak. Als u van plan bent te gaan magneetvissen, is het daarom geen goed idee om ferrietmagneten te gebruiken. De resultaten zullen teleurstellend zijn als je gaat vissen. Wanneer je voor het eerst een vismagneet gaat gebruiken, is het slim om te kijken naar de verschillende soorten magneten. In een viswinkel kun je zien waar je gaat vissen en met welke hengels. Op basis hiervan zal het personeel van de viswinkel je enkele tips geven over wat de allerbeste magneet is om te vissen.

Een potmagneet als vismagneet

De potmagneet wordt eveneens gezien als de traditionele hengelmagneet. Deze magneet is rond en trekt alleen aan de onderkant van je hengel. Bovenop zit een oogschroef of oogmoer die ervoor zorgt dat je de magneet snel kunt aansluiten. Desalniettemin vereisen de typen die een M8-opening bieden doorgaans nog steeds een weging. Zo kan de magneet tijdens het vissen een stuk eenvoudiger naar de bodem zakken, waardoor hij veel dieper in de modder gaat. Dit zal de uitkomst van de magneet een boost geven.

Hoe is de blokmagneet precies om te vissen?

De blokmagneet is volledig samengesteld uit puur neodymium dat is geborgd in 2 stalen behuizingen. Deze magneet is afgeschermd waardoor je hem veel langer kunt gebruiken dan andere magneten. De hengelmagneet trekt bovendien aan elke kant aan, wat gunstig is voor het vissen. Door de bescherming zal de trekkracht echter zeker afnemen.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img